sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Pescuit Amator si Viermisori din silicon


Pescuit  si Viermisori din silicon


Exista mai multe avantaje . In primul rand longevitatea plasticului ( ca sa spun asa ) pe firul de par , cu doua boabe de cauciuc la carlig putem pescui si trei zile , iar acest lucru , de ce sa nu recunoastem , convine de minune pescarului .


Apoi , un bob artificial , chiar daca nu are cum sa redea perfect originalul, are insa un alt mare atu arata intodeauna la fel . Nu se inegreste , nu se stafideste , nu se inmoaie , nu se intareste . Un alt mare avantaj este flotabilitatea acestor momeli artificiale ( atentie la achizitionaree, exista si de fund , nu numai flotante, cititi cu atentie anbalajul .
Ei bine , daca boabele clasice ( sau vermisori ) necesita o bucatica de spuma flotanta pentru a ridica momeala de pe substrat , in cazul artificialelor nu ne mai trebuie nimic . Doar sa probam intr-un recipient cu apa cum se prezinta forfacul nostru , daca este echilibrat ansamblul carlig-plastic , in al treilea rand , intervine in ecuatie aspectul olfactiv .


Poate ca sunteti tentati sa credeti ca mirosul specific de cauciuc reprezinta un minus al acestor momeli , nu este deloc asa , pentru ca aceste materiale au propietatea de a absorbi aromele si de a le pastra in textura foarte mult timp .
Niste boabe de plastic pastrate in aroma vor mirosi puternic si dupa 24 de ore de stat in apa .
Si mai exista tot felul de aplicati pentru aceste momeli , de la efecte fosforescente pentru noapte pana la lestarea boiliesurilor artificiale sau combinatiile de culori ale boabelor de porumb .


Sursa Revistei Super Pescar Nr.8 August 2010



1 comentarii:

Anonim spunea...

parca-s pufuleti...haaaaaha!!!!!!!!!!!

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro Certificat Web