vineri, 3 decembrie 2010

Pescuit Amator si Plutele Pandy


Pescuit si Plutele Pandy


 Plutele Pandy sunt construite blnk-uri din lemn de Balsa superior si spuma Necuron si au chile din carbon cu diametre de 0,8 / 1,0 / 1,2 mm si lungimi incepand de la 150 mm .
Noul model P017 , cu derivatele sale P017A si P017B este un model indragit de pescarii de competitie , cu o sensibilitate remarcabila , precizie si viteza in actiune , recomandata pentru pescuitul in curent nul sau lent , atat in lac cat si in canal sau rau .




Pluta Pandy P017 este echipata cu antena din fibra de sticla, translucida, ranforsata si vpsita fluo sau negru mat,  cu diametrul de 0,8 mm sau 1,0 mm , inel din inox cu fixare in blank sau spiralat cu fizare pe antena
.

Pluta Pandy P017A este echipata cu antena combinata din fibra de carbon si plastic fluo, cu inel de plastic , fixat pe tija de carbon .

 Pluta Pandy P017 este echipata cu antenaforata din plastic fluo cu diametrul de 1,5 mm sau 2,2 mm , inel de plastic tip 8 pe tija la baza antenei .

Sursa Revistei Super Pescar Nr.8 August 2010



1 comentarii:

Anonim spunea...

Superbe plutele , am inlocuit tot ce am avut cu plutele Pandy , sunt mult superioare fata de tot ce vine din import . Printre putinele branduri de foarte buna calitate Made in Romania !

Trimiteți un comentariu

toateBlogurile.ro Certificat Web